La Guia Repsol ha publicat una nova fornada de restaurants, bars i barets de platja per a disfrutar de les vacances. Amb esta dotzena edició, són gairebé 5.000 els establiments que presumixen d’adhesiu groc.
L’equip d’experts de la Guia Repsol ha triat llocs que mostren ubicacions diverses, amb còctels i esmorzars a l’ombra en emplaçaments tranquils.
A les Terres de l’Ebre hi ha un total de dinou establiments que este estiu lluiran el distintiu de qualitat i recomanació: tots ells revaliden el Solete obtingut els altres anys.
A la comarca del Montsià gaudixen del Solete Repsol el restaurant Les Barques Can Joan (les Cases d’Alcanar), Albert Gúzman Restaurant (la Ràpita), el Musclarium (la Ràpita), Cal Faiges (Poble Nou del Delta), El Caçador (Ulldecona), i el restaurant La Tancada (Amposta).
Al Baix Ebre, a Deltebre destaquen L’Arròs de Ladis Alcalà i Mas de Prades; a Tortosa, les delícies de Peralta Pastissers i la terrassa de Lo Torronero; a l’Ampolla, els dolços de Pastisseria Bahía, La Taverneta i la terrassa i restaurant de Sant Jordi Beach Club; al Perelló, el Xiringuito Morro de Gos i el Racó de Santa Llúcia i a l’Ametlla de Mar, Subhasta de l’Estany, el restaurant La Subhasta i Ca Merino lluïxen este estiu el Solete Repsol.
A la Terra Alta, també es pot gaudir de l’estiu i la guia recomana el restaurant Miralles d’Horta de Sant Joan.
Tots els Soletes de l’estiu se poden consultar al web www.guiarepsol.com, on hi ha informació detallada i un mapa que mostra la ubicació de cada establiment.